Incendiu la o fabrică din judeţul Satu Mare – Exerciţiu (Foto)

Astazi, 23 februarie, un apel la numărul 112 anunță izbucnirea unui incendiu produs la un operator economic, situat pe raza localității Carei având profilul de activitate, comerț cu ridicata a poduselor chimice (vopsele).

Incendiul se răspândește la materialele combustibile, manifestându-se violent pe o suprafață de aproximativ 50 m pătrați cu posibilitatea propagării acestuia la întreaga construcție.

Detașamentul de pompieri Carei, intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială cu tun cu o capacitate de 10.000 l și o platformă de lucru la înălțime.

Cadrele militare participante la antrenamentul de astăzi în gestionarea situațiilor de urgență generate de izbucnirea incendiului în interiorul unui obiectiv, au fost compuse din 2 ofițeri, 8 subofițeri și 13 soldați.

Chiar dacă astăzi a fost doar un exercițiu, salvatorii acționează mereu sub deviza „curaj și devotament”, intervin pentru a da ajutor în caz de incendii, accidente, salvează vieți și bunuri omenești, rămânând cu modestie în anonimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.