Elevii sunt așteptați la secțiile CSM Olimpia în săptămâna „Școala altfel”

Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare inițiează un program inedit pentru elevii sătmăreni pentru perioada programului naţional „Şcoala altfel”.

Învățătorii și profesorii școlilor din județul Satu Mare vor avea posibilitatea de a participa cu elevii la un antrenament demonstrativ sau o prezentare la una dintre secțiile Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare.

Astfel,  copii vor avea posibilitatea să paricipe la un program inedit în cadrul căruia sportivii și antrenorii noștri vor populariza importanța activităților legate de mișcare și viață sănătoasă.

Astfel de programe sunt organizate de către secțiile de fotbal, scrimă, baschet, judo, handbal, karate, înot, șah.

Pentru participarea la aceste activități va fi nevoie de o programare. Nu ezitați să-i contactați pe antrenorii de la CSM Olimpia Satu Mare pentru a participa cu elevii la acțiunile de promovare a sportului sătmărean.

Detalii pe pagina de facebook a CSM Olimpia Satu Mare.

Programul  naţional „Şcoala altfel” se va desfăşura la fiecare școală pe o perioadă de 5 zile consecutive lucrătoare, dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în conformitate cu prevederile Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 3.505/31.03.2022 privind structura anului școlar 2022-2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.