CSM Olimpia Satu Mare a transferat cinci campioni de la Vetiș (Foto)

Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a finalizat transferurile la echipa de fotbal din Liga a 3-a, ultimele achiziții fiind cei cinci tineri de 18, respectiv 19 ani, crescuți la Satu Mare, și care au evoluat anul trecut pentru Viitorul Vetiș. Este vorba de portrul Rareș Oșan, și jucătorii de câmp Denis Lazăr, Patrik Tamaș, Rareș Mureșan, Pop Nándor.

Cei cinci juniori vin de la echipa din Liga a 4-a Elite, Viitorul Vetiș, unde la sfârșitul sezonului 2021–2022 au câștigat campionatul național de juniori A1 cu echipa pregătită de Cristian Popa. De remarcat că Lazăr a fost cel mai bun marcator al echipei campioane.

Jucătorii au început pregătirile de iarnă la CSM Olimpia Satu Mare și au fost utliziați în majoritatea jocurilor amicale disputate în ianuarie și februarie, și desigur au fost în lotul din cantonamentul de zece zile de la Tărlungeni.

„Punem accent pe sătmăreni, construim echipă sătmăreană pentru viitor. Suntem siguri că acești băieți sătmăreni se vor integra repede în echipă, și vor crește în performanță, ca în scurt timp să fie jucători de bază la CSM Olimpia Satu Mare” – a declarat președintele clubului, Muresán István.

„Țin să mulțumesc centrelor de copii și juniori din Satu Mare, cât și echipei din Vetiș, care au crescut acești băieți” – a adăugat Florin Fabian, directorul tehnic al echipei de fotbal.

Echipa de fotbal din cadrul CSM Olimpia Satu Mare se află pe locul doi din seria a 10-a a ligii a 3-a, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud. Campionatul se reia pe data de 11 martie, echipa noastră având meci în deplasare cu ocupanta locului trei, FC Bihor Oradea.

Până atunci băieții noștri mai au de disputat două meciuri amicale, ambele acasă. Prima se va juca sâmbătă de la ora 12 pe terenul sintetic al Bazei Sportive Dinamo-LPS, împotriva colegei de serie Sportul Șimleul Silvaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.