Un fundaș francez și un mijlocaș de la Csikszereda, ultimele achiziții la CSM Olimpia (Foto)

Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a încheiat perioada de transferuri cu alte două achiziții importante, înaintea startului de primăvară a campionatului ligii a 3-a.

Francezul Ludovic Erhard are 30 de ani, și joacă pe post de fundaș central. Junioratul l-a început la echipa franceză US Torcy iar la 17 de ani a fost remaracat și a ajuns în Anglia, la echipa U18 a clubului Fulham. Între 2014-2019 a jucat în Scoția, după care a fost transferat de echipa de Liga a 2-a, Pandurii Târgu Jiu. După o perioadă scurtă în care a evoluat în  Gibraltar, la începutul sezonului actual a fost readus în România la echipa de pe locul 1 din seria a 8-a a ligii a 3-a, CSM Reșița. Până la sfârșitul sezonului va juca în tricoul galben-albastru al echipei noastre.

Mijlocașul Bara Levente are 22 de ani, și este născut la Odorheiu Secuiesc. Este legitimat din 2019 la echipa de Liga a 2-a, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, unde are 60 de meciuri jucate, și 5 goluri marcate. Până la sfârșitul sezonului actual va fi component al lotului unei echipe, care se află printre cele mai bune din Liga a 3-a.

După 15 jocuri jucate din campionatul ligii a 3-a CSM Olimpia Satu Mare a adunat 32 de puncte, la fel ca și liderul seriei a 10-a, Gloria Bistrița-Năsăud – dar despărțite de golaveraj.

Campionatul se reia în data de 11 martie cu ultimele trei etape din sezonul regulat. După aceste trei runde echipa noastră va juca, probabil, în play-off alături de cele mai bune echipe al grupei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.