Victorie clară în amicalul cu Oașul Negrești-Oaș

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a câștigat clar meciul amical de sâmbătă jucat pe terenul sintetic de la Basa Sportivă Dinamo-LPS, împortiva echipei din Liga a 4-a elite, Oașul Negrești-Oaș. A fost primul joc amical jucat de băieții noștri, acasă, după revenirea din cantonamentul de la Tărlungeni.

Elevii lui Tiberiu Csik au dominat meciul de la un capăt la altul iar golurile au venit oarecum firesc în poarta negreștenilor.

Partida de sâmbătă a început într-un ritm bun, cu faze pe poartă, însă doar cu un singur gol marcat:. în minutul 27 Alex Mărieș a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu și a marcat din apropiere (1–0). Este al cincilea gol al băiămăreanului, marcat în tricoul echipei noastre în perioada de pregătire.

După pauză, în scurt timp CSM Olimpia a mărit diferența la trei goluri. În minutul 48 juiorul venit de la Viitorul Vetiș, Denis Lazăr a profitat de o minge deviată, și a marcat în poarta goală (2–0), apoi peste alte cinci minute Baior Denis a prins un șut zdravăn de la colțul stâng al careului, și a marcat în colțul scurt al porții negreștene (3–0).

Odată cu schimbările efectuate de cei doi antrenori, a scăzut și ritmul meciului. Baior a mai ratat două ocazii clare, iar în minutul 87 Raul Ziman a închis tabela la scorul de 4–0, după o pasă în fața porții venită din stânga, de la Ciprian Brata.

Pregătirea echipei noastre continuă acasă, iar sâmbăta viitoare va juca penultimul meci amical înaintea restartului campionatului ligii a 3-a, împotriva colegei de serie, Sportul Șimleul Silvaniei.

„Atmosfera e încă una de după cantonament. Băieții s-au relaxat puțin  și asta s-a văzut în lipsa de concentrare, în acest fel au fost multe faze ratate. La începutul meciului ritmul a fost bun, dar după puțin timp am intrat în jocul lor. Băieții nou veniți mai au nevoie de puțin timp de acomodare, dar au nevoie de ajutorul nostru, pentru ai integra în echipă” – a declarat Tibi Csik.

FOTBAL, MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – C.S. Oașul 1969 Negrești-Oaș 4–0 (1–0)

Marcatori: Mărieș (min. 27), Lazăr (48), Baior (53), Ziman (87)

CSM Olimpia: Anca-Trip – Gorba, Prodan, Negrea, Ciul, Micaș, Bura, Rodri, Süveg, Mărieș, Vaida.

Au mai jucat: Fila, R. Oșan – Popovici-Ciatău, Erhard, Fl. Mureșan, R. Mureșan, Brata, Ziman, Bara, Pop, Lazăr, Tamás, Baior, Zsiga, Mansour.

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN MECIURILE AMICALE DE IARNĂ

Unirea Dej (Liga 2) – CSM Olimpia Satu Mare 4–3

Marcatorii sătmăreni: Barna, Mărieș, Vaida.

Füzesgyarmat SK (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Victoria Carei 5–0

Marcatorii sătmăreni: Mureșan, Rodri, Zsiga (3 goluri)

DEAC (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0

CSM Olimpia Satu Mare – SC Popeşti-Leordeni (Liga 3) 2–3

Marcatorii sătmăreni: Ziman, Baior

CSM Olimpia Satu Mare – CS Viitorul Ianca (Liga 3) 3–2

Marcatorii sătmăreni: Rodri, Mărieș (2 goluri)

CSM Olimpia Satu Mare – ACS Olimpic Cetate Râșnov (Liga 3) 2–0

Marcatori: Mărieș, Mansour.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.