Trupa Mihai Raicu vă invită la comedia romantică „Almost, Maine”

„Almost, Maine” de John Cariani, o comedie romantică sensibilă, plină de umor pe cât de inteligent, pe atât de cald, se joacă duminică 19 februarie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului de Nord.

Din distribuție fac parte actorii: Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Cătălin Mareș, Andrei Stan, Vlad Mureșan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Crina Andriucă, Roxana Fânață, Andreea Mocan, Anette Marka, Alina Negrău, Andrei Gîjulete. Regia Theo Marton, scenografia Bogdan Spătar, muzica Sebastian Tătar și Laura Mihalache.

„Almost, Maine” este una din cele mai populare piese de teatru contemporan, compusă din mai multe episoade legate doar vag, prin cadrul geografic ficţional, unde totul se întâmplă în acelaşi timp, și, desigur, prin tematica din subtext: atotpătrunzătoarea şi mereu actuala dragoste.

Orășelul Almost, din nordul statului Maine, este un loc aproape real, în care aurora boreală invită la contemplaţie şi oamenii sunt mai interiorizaţi, mai fini, iar dragostea se naşte sau moare în ritmuri mai line. Poveştile de viaţă adunate aici se pot regăsi oriunde, şi emoţia lor este universală.

Spectacolul este programat optional în abonamente. Bilete se pot cumpăra de la  Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, sau online de pe platforma biletmaster.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.