Prima victorie din cantonamentul de la Tărlungeni

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie în cantonamentul de la Tărlungeni după ce s-a impus vineri cu 3-2 în amicalul disputat în compania ocupanta locului 7 din serie a 2-a, CS Viitorul Ianca.

Meciul a început cu o întârziere de aproximativ o oră jumate, din cauza temperaturilor foarte scăzute din zona Brașovului. De altfel, în aceste zile în această regiune s-au măsurat cele mai scăzute temperaturi din România, între -20 și -31 de grade Celsius.

Totuși, pregătirea centralizată a echipei noastre nu a avut de suferit și continuă, și iar jucătorii se pregătesc intens pentru o primăvară competițională de foc, ce va începe pe 11 martie.

În meciul amical disputat vineri echipa brăileană a deschis scorul, însă după o lansare în adâncime Hernando Orte Rodrigo a marcat, și a egalat scorul de pe tabelă (1–1).

După o acțiune individuală Alex Mărieș a adus CSM-ul în avantaj (2–1), iar după pauză, același jucător a mărit diferența la două goluri (3–1).

Diferența putea fi și mai mare, însă după unele erori de arbitraj (gol anulat, offside inexistent) scorul a rămas neschimbat până în ultimele minute ale jocului, când după o greșeală a  apărării noastre, Viitorul Ianca a marcat și a închis tabela de marcaj la scorul de 3–2.

„Am meritat această victorie, fiindcă am dominat tot meciul, ne-am creat foarte multe ocazii și am avut și gol anulat. Diferența putea fi și mai mare, însă eu spun, că în această situație ajută mult pentru moralul echipei această victorie. Acuma mergem la o recuparare bine meritată, dar mâine continuăm cu antrenamentele, mai avem mult de lucru până la startul de primăvară a  campionatului” – a declarat antrenorul principal Tiberiu Csik.

CSM Olimpia Satu Mare se află în cantonament până miercurea viitoare. În ultima zi este programat al treilea meci amical, cel cu ACS Olimpic Cetate Râşnov, ocupanta locului 3 din seria a 5-a a ligii a 3-a.

FOTBAL, MECI AMICAL

CSM Olimpai Satu Mare – CS Viitorul Ianca 3–2 (2–1)

Marcatorii sătmăreni: Rodri, Mărieș

CSM Olimpia: Anca-Trip – Gorba, Erhard, Negrea, Ciul, Rodri, Micaș, Ziman, Mărieș, Lazăr, Mansour.

Au mai jucat: Fila, R. Oșan – Popovici, Prodan, Fl. Mureșan, Brata, Tamás, Bura, Pop, Zsiga, Baior, Vaida.

Antrenor principal: Tiberiu Csik

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

Unirea Dej (Liga 2) – CSM Olimpia Satu Mare 4–3 (1–2)

Marcatorii sătmăreni: Barna, Mărieș, Vaida.

Füzesgyarmat SK (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0)

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Victoria Carei 5–0 (2–0)

Marcatorii sătmăreni: Mureșan, Rodri, Zsiga (3 goluri)

DEAC (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0)

CSM Olimpia Satu Mare – SC Popeşti-Leordeni (Liga 3) 2–3 (0–0)

Marcatorii sătmăreni: Ziman, Baior.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.