Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-o mașină

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic, 57 cutii cu parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, care purtau numele unor mărci celebre.

Miercuri, 08 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate.

În jurul orei 16.00, în localitatea Ciuperceni au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen Bora, înmatriculat în Polonia. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș.

La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit nu mai puțin de 57 de cutii cu parfumuri care purtau numele unor mărci celebre, dar despre care există indicii că ar fi contrafăcute. Cum șoferul nu a putut prezenta documente justificative pentru marfa pe care o avea, colegii noștri au condus persoana și autoturismul la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Marfa – a cărei valoare a fost estimată la 2.480 lei – a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză au fost întocmite acte premergătore începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.