Înfrângere în primul amical din cantonament

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a pierdut primul meci amical disputat în cantonamentul de la Tărlungeni, însă antrenorul principal Tiberiu Csik susține că în mare parte este mulțumit cu prestația elevilor săi.

Lotul galben-albaștrilor a plecat de luni în cantonament la Tărlungeni iar miercuri echipa pregătită de Tibi Csik a și susținut o partidă de verificare.

Adversara trupei sătmărene a fost echipa de pe locul 2 al seriei a 4-a al ligii a 3-a, respectiv SC Popeşti-Leordeni.

În prima repriză CSM Olimpia a dominat meciul, băieții și-au creat ocazii, însă nu au reușit să marcheze. În minutul 25 Alex Mărieș a avut ocazia de a deschide scorul, însă a ratat penaltiul acordat de central.

La pauză tabela arăta scorul de 0–0, iar în repriza a doua Tibi Csik a efectuat o serie de modificări pentru a da posibilitatea tuturor jucătorilor să prindă minute de joc. Raul Ziman a deschis scorul (1–0) pentru CSM Olimpia doar că apoi au început să apară multe greșeli individuale, iar echipa ilfoveană a profitat și a întors rezultatul (1-2).

Baior Denis a readus CSM-ul sătmărean în joc și a egalat, 2–2 cu zece minute înaintea finalului doar că la ultima fază echipa din Popești-Leordeni a marcat tot după o greșeală individuală.

„A fost un joc bun, și chiar pot să spun, că în mare parte sunt mulțumit. Ne-am creat multe ocazii, băieții au dat tot în teren. În urma schimbărilor, în asemene meciuri apar greșelile. Eu cred, că scorul final nu este real, nu arată ce s-a jucta în teren. Chiar doresc să subliniez două aspecte negative, ceea ce m-au nemulțumit: greșelile individuale și scorul final” – a declarat Tibi Csik.

Cantonamentul continuă joi cu două antrenamente, iar vineri dimineața e programat amicalul cu echipa brăileană CS Viitorul Ianca, ocupanta locului 7 din serie a 2-a.

FOTBAL, MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – SC Popeşti-Leordeni 2–3 (0–0)

Marcatorii sătmăreni: Ziman, Baior

CSM Olimpia: Fila – Popovici, Prodan, Negrea, Brata, Rodri, Micaș, Bura, Mărieș, Süveg, Mansour.

Au mai jucat: Anca-Trip, R. Oșan – Gorba, R. Mureșan, Fl. Mureșan, Ciul, Ziman, Pop, Baior, Lazăr, Vaida.

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

Unirea Dej (Liga 2) – CSM Olimpia Satu Mare 4–3 (1–2)

Marcatorii sătmăreni: Barna, Mărieș, Vaida.

Füzesgyarmat SK (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0)

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Victoria Carei 5–0 (2–0)

Marcatorii sătmăreni: Mureșan, Rodri, Zsiga (3 goluri)

DEAC (Liga 3, Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.