Fila Károly revine la Olimpia după zece ani

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a semnat un contract cu portarul de 27 ani, Fila Károly, care până la sfârșitul sezonului va apăra buturile echipe de Liga a 3-a. Fila se întorce practic la Satu Mare după ce în 2013 și-a început cariera de profesionist la Olimpia.

Portarul de 1,89 metri e  originar din Beiuș, a fost în lotul Olimpiei timp de jumate de an, după care s-a transferat la Șoimii Pâncota, apoi la  Minaur Baia Mare, Juventus București și Sportul Snagov. În 2018 a semnat cu echipa de Liga a 2-a din Ungaria, Kazincbarcikai SC, de unde s-a transferat la Baia Mare după doi ani și jumate. În 2021 s-a întors la echipa din Ungaria, însă la începutul acestui sezon a revenit acasă, jucând la colega de serie din Liga a 3-a, FC Bihor Oradea.

Fila a acceptat oferta clubului nostru, și a revenit la Satu Mare, unde îl va înlocui pe Eduard Berbeacă, accidentat grav în toamnă, în meciul de acasă contra celor de la Gloria Bistrița-Năsăud.

Fila Karoly ar purea debuta la echipa noastră sâmbăta, când CSM Olimpia o va întâlni în deplasare pe echipa DEAC, ocupanta locului 5 în liga a 3-a din Ungaria, grupa de est. Meciul se va disputa la Debrecen, în complexul sportiv Sportcampuson. Pentru „studenții” maghiari acest meci reprezintă testul principal înaintea startului de primăvară din campionatul Ungariei, iar băieților noștri va fi ultimul meci de pregătire înaintea deplasării în cantonamentul de la Tărlungeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.