Mureșan, Rodri și tripla lui Zsiga au adus prima victorie în amicale pentru CSM Olimpia

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie din perioada de pregătire pentru sezonul de primăvară. După înfrângerile din depalsările de la Iclod și Füzesgyarmat, sâmbăta, pe terenul sintetic de la Baza sportivă Dinamo-LPS elevii antrenorului principal Tiberiu Csik au învins colega de serie din Liga a 3-a, CSM Victoria Carei.

În acest meci a jucat și golgheterul Olimpiei, Gueye Mansour. Atacantul senegalez s-a întors în Satu Mare săptămâna trecută, și s-a alăturat colegilor săi, reluând antrenamentele, pentru a fi pregătit pentru o primăvară competițională de foc.

În campionat, după 15 meciuri disputate în toamna anului trecut, CSM Olimpia Satu Mare ocupă locul 2 în clasamentul seriei a 10-a, fiind la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud, și având doar un punct în fața ocupantei locului trei, FC Bihor Oradea.

La reluarea campionatului, în 11 martie CSM Olimpia v-a juca în deplasare chiar la Oradea.

În meciul amical de sâmbăta echipa noastră a dominat meciul de la un capăt la altul. Fundașul Mihăiță Mureșan a deschis scorul după primul sfert de oră a meciului, după care spaniolul Hernando Orte Rodrigo „Rodri” a dublat avantajul (2–0).

În repriza a doua tripla lui Zsiga Ervin a închis tabela de marcaj la scorul de 5–0. Însă mijlocașul experimentat al echipei noastre a suferit o accidentare în ultimul minut al meciului. Din cauza durerilor de spate, Zsiga a avut nevoie de un consult medical.

„A fost un joc total diferit de ceea ce au arătat până acum băieții. Au înțeles critica după meciurile anterioare, și au avut o altă abordare a meciului. Acum trebuie să-i felicit, așa va trebui să jucăm fiecare meci” – a declarat după partidă Tibi Csik, care speră, ca Zsiga să revină de curând la antrenamentele echipei.

CSM Olimpia va continua pregătirea pe plan local, iar sâmbăta, 4 februarie se va deplasa la Debrecen, unde va întâlni într-un meci amical ocupanta locului 5 din seria de est a ligii a 3-a din Ungaria, pe „studenții” de la DEAC.

FOTBAL, MECI AMICAL

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Victoria Carei 5–0 (2–0)

Marcatori: Mureșan 18., Rodri 26., Zsiga 55., 61., 80.

CSM Olimpia: Anca-Trip – Popovici, Mureșan, Negrea, Ciul, Rodri, Micaș, Bura, Mărieș, Süveg, Vaida.

Au mai jucat: R. Oșan – Gorba, Talmaciu, Prodan, Vădan, Lazăr, Tamaș, Ziman, Pop, Zsiga, Baior, Mansour, Lucuț, Nistor.

Antrenor principal: Tiberiu Csik.

ÎN MECIURILE ANTERIOARE

Unirea Dej (Liga 2) – CSM Olimpia Satu Mare 4–3 (1–2)

Marcatorii echipei noastre: Barna, Mărieș, Vaida.

Füzesgyarmat SK (Liga 3 Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0).

Un Comentariu la "Mureșan, Rodri și tripla lui Zsiga au adus prima victorie în amicale pentru CSM Olimpia"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.