Ce zice conducerea spitalului județean despre moartea suspectă a minorei de la UPU

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a transmis astăzi presei sătmărene următorul comunicat de presă referitor la scandalul cauzat de decesul minorei de la UPU din 18 ianuarie 2023.

Suntem alături de familia minorei R.K.S. decedate la Unitatea de Primiri Urgențe în data de 18.01.2023 exprimându-ne întreaga noastră compasiune, cu precizarea că s-au făcut toate demersurile necesare în vederea analizei acestui caz din punct de vedere medico-legal, profesional și etic de către comisii de specialitate distincte, inclusiv Colegiul Medicilor, având ca obiectiv identificarea eventualelor erori sau abateri de la normele practică și conduită etică și deontologică.
La momentul finalizării acestor demersuri vor fi aplicate imediat toate măsurile care decurg din normele legislative în vigoare.
Mulțumim presei locale pentru implicare și semnalizarea atitudinilor neconforme în relația personalului medical cu pacienții, amintind pacienților că feedbak-ul lor este foarte important pentru activitatea de îmbunătățire continuă a serviciilor noastre către populație, motiv pentru care îi încurajăm să sesizeze în scris orice nemulțumire în vederea luării măsurilor corective necesare.

CONDUCEREA UNITĂȚII

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.