Locuitorii de pe Ostrovului, avertizaţi de primarul Kereskenyi

Locuitorii blocurilor sociale de pe str. Ostrovului au obligația de a păstra curățenia în imobilele în care locuiesc și să își plătească cheltuielile.

Primarul Gábor Kereskényi le-a cerut azi ca până la sfârșitul lunii februarie să își plătească toate restanțele, în caz contrar vor fi evacuați.

Totodată, vom lua măsuri drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele de conviețuire socială și cele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora.

“Locuitorii blocurilor sociale de pe str. Ostrovului au obligația de a păstra curățenia în imobilele în care locuiesc și să își plătească cheltuielile de întreținere. Am cerut azi ca până la sfârșitul lunii februarie să își plătească toate restanțele, în caz contrar vor fi evacuați. Totodată, vom lua măsuri drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele de conviețuire socială și cele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.