Concursul regional de recitări „Mihai Eminescu” 2023, REPROGRAMAT

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează cea de-a șaptesprezecea ediţie a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” în 31 ianuarie 2023, la Castelul Károlyi, în sala mică de evenimente, conform următorului program:

-ora 13.00 Clasele V-VIII, Limba română

-ora 14.00  Clasele IX-XII, Limba română

-ora 15.00 Clasele V-VIII, Eminescu în altă limbă

-ora 16.00  Clasele IX-XII, Eminescu în altă limbă

Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial şi ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie. Aceştia vor avea dreptul să RECITE o singură poezie sau fragment de proză din opera eminesciană. Elevii care vor citi vor fi depunctați!

Concurenții se pot înscrie și pentru  secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară, germană, engleză).

Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.

Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Termenul limită de înscriere este 27 ianuarie 2023, ora 15.00. Înscrierea se face prin depunerea unui tabel după modelul de mai jos, la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, între ora 10.00 şi ora 15.00 sau pe email la adresa: culturacarei@yahoo.com.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0261-865-006 sau  0742-021-668 Persoană de contact: Geta Vandici.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.