Opt săptâmâni de pregătire pentru echipa CSM Olimpia Satu Mare

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal „s-a mutat” pe terenul sintetic al bazei sportive LPS- Dinamo, unde își continuă pregătirile pentru sezonul de primăvară al ligii a 3-a.

Tiberiu Csik, antrenorul principal al echipei noastre a declarat, că-i asteaptă opt săptămâni de muncă grea, dar speră, ca în vară să culeagă roadele, iar la sfârșit de sezon CSM Olimpia sa se lupte pentru promovarea în Liga a 2-a.

„Lotul este apt pentru pregătiri. În această vacanță de iarnă, din fericire nu s-a îmbolnăvit și nu s-a accidentat nimeni. Suntem optimiști, și suntem pregătiți pentru munca ce ne așteaptă în perioada de pregătire. Vor fi opt săptămâni grele de muncă, până la primul meci al sezonului. Sper, să avem o primăvară reușită, la fel, sau chiar mai reușită ca sezonul de toamnă. Cu siguranță, vom avea un sezon de primăvară foarte greu. Mai avem nevoie de puncte penru play-off. Acolo ne dorim cât mai multe rezultate pozitive, ca după o perioadă lungă să putem avea șansa de promovare în Liga a 2-a” – a declarat Tiberiu Csik, care a mai precizat: „În lot mai aștept schimbări.”

Directorul tehnic al echipei, Florin Fabian a spus, că-și dorește, ca numărul spectatorilor să crească la meciurile CSM Olimpiei.

„Ne-am reunit cu dorința de a continua să ducem acest proiect spre obiectivul propus, acela de a intra în play-off-ul seriei a 10 a ligii a 3-a. Sunt convins că echipa se va pregăti foarte bine în vederea sezonului de primăvară, și vom continua să evoluăm așa, cum am făcut-o la finalul anului trecut. Vom încerca să ne întărim pe anumite posturi pentru a crea o concurență benefică performanței.

Apoi, nu ascund faptul că vreau să jucăm un fotbal de calitate, pentru a atrage câți mai mulți spectatori la stadion. Avem nevoie de sprijinul tuturor pentru a readuce fotbalul sătmărean la nivelul de altădată” – a declarat directorul tehnic.

CSM Olimpia are programate zece meciuri amicale în perioada de pregătire. Primul va avea loc sâmbătă în deplasare la Iclod, împotriva revelației din Liga a 2-a, Unirea Dej.

Campionatul ligii a 3-a se va relua pe 11 martie cu ultimele trei etape din sezonul regular, urmat de meciurile de play-off – obiectivul echipei noastre fiind calificarea în această grupă valorică. CSM Olimpia Satu Mare a terminat sezonul de toamnă pe locul doi al seriei a 10-a, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.