Doi jucători noi la reuniunea echipei de fotbal CSM Olimpia Satu Mare

Luni, 16 ianuarie echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a reluat pregătirile pentru sezonul competițional pe primăvară, care ve dubuta pe 11 martie.

Sub comanda antrenorului principal Tiberiu Csik s-a prezentat aproape întregul lot la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan. A lipsit motivat senegalezul Gueye Mansour, care se va alătura colegilor în zilele următoare, iar portarul Eduard Berbeacă a fost operat în decembrie, el va lipsi aproximativ șase luni.

Fischer Péter și Sütő Zalán au părăsit echipa sătmăreană.

La reuniuniea de luni s-au prezentat doi jucători noi: fundașul drept de 19 ani, Ioan Gorba este originar din Bixad, acest sezon a jucat la echipa din liga a 3-a, CS Ocna Mureș; mijlocașul de bandă de 21 ani, Alexandru Mărieș vine de la echipa de liga a 2-a, Minaur Baia Mare.

Sunt așteptați să se alăture și cei doi juniori, care au suferit accidentări grave în toamnă, și au fost operați, Bogdan Jeler și Adrian Rad.

Lotul CSM Olimpiei Satu Mare va efectua în această săptămână câte un antrenament pe zi, vor efectua vizitele medicale, iar sâmbăta se vor deplasa în localitatea clujeană Iclod, unde vor juca primul meci amical împotriva revelației din acest sezon al ligii a 2-a, Unirea Dej.

Campionatul ligii a 3-a se va relua pe 11 martie cu ultimele trei etape din sezonul regular, urmat de meciurile de play-off – obiectivul echipei noastre fiind calificarea în această grupă valorică. CSM Olimpia Satu Mare a terminat sezonul de toamnă pe locul doi al seriei a 10-a, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud.

CSM OLIMPIA SATU MARE, LOTUL ACTUAL

Portari: Iulian Anca-Trip, Eduard Berbeacă (accidentat)

Jucători de câmp: Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Adrian Bura, Orte Hernando Rodrigo, Baior Denis, Adrian Micaș, Raphael Popovici, Svarczkopf István, Zsiga Ervin, Barth Kevin, Raul Ziman, Adrian Ciul, Barna Antal, Cătălin Vaida, Ciprian Brata, Călin Vădan, Gueye Mansour, Alex Negrea, Ionuț Nistor, Bogdan Jeler (accidentat), Adrian Rad (accidentat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.