Dacia lansează o versiune a mașinii electrice Spring cu motor mai puternic (Foto)

Dacia a anunțat o nouă versiune a mașinii electrice Spring – denumită „Extreme” – care va dispune de un motor de 65 CP/48 kW, cu aproape 50% mai puternic decât versiunea „Essential”.

Autonomia anunțată în ciclu mixt este 220 km, iar prețul pornește de la 22.450 euro, înainte de aplicarea subvențiilor Rabla Plus.

Noul Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie, iar primele livrări vor avea loc înainte de jumătatea anului.

Spring Extreme va dispune de un motor electric de 65 CP/48 kW și de o autonomie de 220 km în ciclu WLTP mixt și 305 km în ciclu WLTP City. Motorul electric actual de 45 CP/33 kW va fi disponibil în continuare pe versiunea Essential.

Noua motorizare, asociată cu un nou reductor specific, oferă accelerații și reprize mai energice pe o plajă de utilizare extinsă, spun cei de la Dacia. Abordând un registru outdoor, acest nivel de echipare va fi disponibil în viitor pe patru modele ale mărcii (Spring, Sandero, Duster și Jogger).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.