Se caută soluții pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din județ

În sala mică de ședințe a Instituției Prefectului județul Satu Mare a avut loc azi o întâlnire de lucru cu reprezentanții Asociațiilor Grupurilor de Acțiune Locală din județul Satu Mare (Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Someș – Codru, Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităților din Zona Sătmarului,Asociația Grupul de Acțiune Locală Țara Oașului).

La întâlnire au participat prefectul Radu Roca, subprefecții Altfatter Tamas și Romeo Pop, directorul de Cancelarie, Radu Iancu, secretarul general Cosmin Dorle precum și reprezentanți ai DSVSA, AFIR.

”Am dorit să avem o întâlnire la început de an pentru a rezolva împreună problema câinilor fără stăpân din județ. Prin Grupurile de Acțiune Locală să se găsească soluții de asociere între localități și finanțare a proiectelor comune prin care să se construiască adăposturi zonale. Urmează să avem o primă întâlnire, luni 16 ianuarie 2023 la ora 10,30 cu toți primarii membri ai Asociației Grupului de Acțiune Locală Țara Oașului pentru a stabili împreună și modalitățile de finanțare a funcționării acestor adăposturi”- prefect Radu Roca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.