Programul dedicat Zilei Naţionale, la Satu Mare

In cadrul sedintei Colegiului Prefectural de astazi, prefectul Radu Roca a prezentat programul activităților prin care la Satu Mare va fi sărbătorită Ziua Națională și a transmis directorilor invitația de participare la eveniment.

Manifestările în municipiul Satu Mare încep în data de 1 Decembrie la ora 11,00 cu vernisajul expoziției “Dr. Vasile Lucaciu – un erou al Națiunii Române” la Muzeul de Artă, continuă cu depuneri de coroane, ceremonial militar și religios și defilare cu personal militar și tehnică de luptă la Statuia Eroului Necunoscut.

Până la Retragerea cu Torțe de la ora 19,00, sătmărenii sunt așteptați la două spectacole – Regal folcloric de la ora 14,30 la Casa de Cultură a Sindicatelor și muzică folk, muzică ușoară și pop-rock de la ora 17,00 pe scena din Piața 25 Octombrie.

Manifestările dedicate Zilei Naționale se încheie la ora 19,30 la Filarmonica ”Dinu Lipatti” cu un concert vocal simfonic extraordinar – ”Muzica pentru copii în filmul românesc” sub bagheta dirijorului Ștefan Novak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.