Crima in Codru ! Si-a omorat concubinul cu un cutit de bucatarie ! (Foto)

O ceartă într-o familie a degenerat aseara într-un conflict violent, care a dus la decesul unui bărbat în vârstă de 34 de ani, titreaza www.vasiledale.ro. Acesta a fost înjunghiat de concubina sa cu un cuțit de bucătărie.

Aproape o oră s-au chinuit cadrele medicale să îl salveze pe bărbat. Din păcate aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Femeia a fost reținută și dusă la audieri de către polițiști.

Aseară, 19 noiembrie, la ora 21.56, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sârbi, o persoană a fost înjunghiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în imobil o femeie de 46 de ani, iar pe canapeaua dintr-o încăpere corpul unui bărbat de 36 de ani din Fărcașa, care prezenta două urme de înjunghiere la nivelul pieptului.

La fața locului s-au deplasat două echipaje S.M.U.R.D., care au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate la ora 22.56 a fost declarat decesul bărbatului.

Persoana banuită de comiterea faptei este femeia de 46 de ani.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia reținută pentru 24 de ore.

Femeia în vârstă de 46 de ani a fost căsătorită și este din Sârbi. În urmă cu aproximativ 10 ani soțul acesteia s-a sinucis, prin spânzurare. Lucra la o firmă din zona comunei Fărcașa. Actualul concubin era din Fărcașa. Femeia a fost audiată toată noaptea. Anchetatorii au aflat că motivul crimei ar fi fost gelozia. De puțin timp aceasta a fost adusă în arestul IPJ Maramureș.

Sursa: www.vasiledale.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.