Varstnicii, premiati de viceprimarii Satmarului (Foto)

Viceprimarul Adelin Cristian Ghiarfaș a transmis seniorilor mesajul primarului, Kereskényi Gábor, oferind diplomele de fidelitate alături de viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș și administratorul public, Maskulik Csaba. 

“Există o vorbă veche: Bătrânii sădesc, iar tinerii culeg roadele. Am mai spus-o si la alte festivități, noi suntem aici datorită Dumneavoastră, datorită muncii pe care ați depus-o în ultimii 40 de ani. Mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu orașul nostru, dacă Dumneavoastră nu ați fi muncit pentru acest oraș! Vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru viitorul tinerelor generații și vă doresc multă sănătate și bucurii. Vă asigur că vom continua toate proiectele bune pe care le-am început, astfel încât copiii și nepoții Dumneavoastră să nu își mai dorească să plece din oraș! La mulți ani!”, a transmis edilul municipiului.

Seniorii continuă să își arate dragostea unul față de celălat și au afirmat că secretul logevității căsniciei lor este faptul că au reușit să trecă peste greutăți cu zâmbetul pe buze, fiind mereu un sprijin unul pentru celălat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.