Plata cu PET ajunge în Satu Mare

Carrefour România lansează cea de-a patra ediție a campaniei Plata cu PET. Iar în perioada 17 – 21 noiembrie, caravana ajunge în Satu Mare, la hipermarketul Carrefour din Strada Careiului, nr. 17. Campania este derulată în parteneriat cu liderul pieței locale de băuturi, Coca-Cola HBC România și GreenPoint Management.

O noutate adusă anul acesta o reprezintă echipamentele inteligente de colectare separată a ambalajelor de băuturi (Reverse Vending Machines), tehnologie care oferă posibilitatea consumatorilor de a colecta separat atât PET-uri, cât și doze de aluminiu și ambalaje de sticlă.

La fel ca în edițiile anterioare, pentru fiecare PET colectat, clienții Carrefour primesc un fruct sau o legumă cultivate în România, iar de anul acesta, același mecanism este aplicat și pentru doze de aluminiu și sticlă. Ȋn plus, pentru fiecare sticlă rPET DORNA, realizată din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, clienții se pot  bucura de o cantitate dublă de fructe și legume.

În plus, participanții se pot înscrie la o tombolă națională cu premii prietenoase cu natura și se pot bucura de reduceri pentru apa DORNA: la achiziția a 5 sticle Dorna Izvorul Alb la 2L primesc una gratuit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.