8 schimburi criptografice interesante astăzi

Monedele și NFT-urile pot fi cumpărate, vândute și convertite prin schimburi cripto (jetoane nefungibile). Ele joacă un rol crucial în tranzacționarea extinsă de azi cu active digitale. Unele piețe au cele mai mici comisioane sau cele mai rapide timpi de tranzacție, în timp ce altele se concentrează pe serviciile financiare de nișă.

Ceea ce este mai impresionant este că aceste cripto-uri pot fi folosite ca metodă de plată în unitățile online, la fel ca în cazinourile online unde te poți bucura de jocul tău preferat de slot burning hott 40!

Continuați să citiți pentru a afla unde să tranzacționați criptomonede, cum funcționează procesul și care schimb este ideal pentru dvs.

Iată cele mai bune schimburi de criptomonede pe care ar trebui să le cunoașteți.

1. BlockFi

BlockFi este cel mai bun schimb de criptomonede pentru a câștiga bani, deoarece utilizatorii săi pot împrumuta fonduri din deținerile lor Bitcoin și pot câștiga dobândă pe acestea.

BlockFi a dezvoltat soluții financiare care vizează comercianții conservatori, spre deosebire de alte schimburi de criptomonede care oferă bonusuri și reduceri pentru tranzacții cu volum mare.

Contul de dobândă BlockFi este o parte interesantă a acestui schimb, deoarece oferă dobândă lunară compusă de până la 9,5% APY la deținerile de criptomonede. Împrumuturile pot fi garantate de soldul Bitcoin al unui client de pe site.

Serviciile bancare oferite de BlockFi sunt de ultimă generație, cu costuri reduse și foarte sigure. Nu vă veți face griji cu privire la obținerea de numerar suplimentar în comisioane de tranzacție atunci când tranzacționați la bursă. Cu toate acestea, se aplică taxe de distribuție și retragere. BlockFi folosește măsuri de protecție precum autentificarea cu doi factori și permite listarea, ceea ce permite utilizatorilor să blocheze retragerile sau să le limiteze la anumite adrese, pentru a-și păstra datele în siguranță împotriva accesului neautorizat.

Preocupările cu privire la tehnologie, active și conformitatea cu reglementările sunt esențiale pentru cei care doresc să cumpere bunuri și servicii financiare descentralizate (Defi), precum BlockFi.

2. Bisq

Păstrând o platformă descentralizată, open-source, fără a limita suportul valutar, Bisq este cel mai excelent schimb descentralizat, deoarece întruchipează cel mai bine spiritul Bitcoin.

Bisq (fostul Bitsquare) este un schimb de criptomonede descentralizat care imită simplitatea și amploarea funcționalității pe piețele centralizate. Platforma se bazează pe software open-source, ceea ce înseamnă că oricine poate accesa planurile sale și este dezvoltată cu bani economisiți de utilizatori și contribuții din partea publicului.

Utilizarea Bisq pentru a face o tranzacție nu necesită divulgarea niciunei informații de identificare personală către cealaltă parte. Pe lângă Bitcoin, acceptă diverse criptomonede alternative, cum ar fi Cardano, XRP și Dogecoin, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru comercianții de Bitcoin. Este neobișnuit ca un schimb descentralizat să susțină active digitale și numerar fiat.

Pe lângă nivelul deja ridicat de securitate și confidențialitate oferit de schimburile descentralizate, caracteristicile de securitate ale platformei, inclusiv autentificarea cu mai multe semnături și un sistem de depozit de securitate, susțin și mai mult aceste atribute, asigurându-se că toate părțile implicate într-o tranzacție acționează cu bună-credință. și menținerea controlului complet asupra fondurilor lor în orice moment.

3. Public

Publicul este o platformă orientată către noii investitori, care acordă prioritate educației financiare alături de opțiuni de investiții simple, cu costuri reduse. Public Live este o transmisie zilnică în direct în care un grup de profesioniști, analiști și jurnalişti se reunesc pentru a analiza titlurile pieței și pentru a oferi comentarii la o gamă largă de publicații legate de investiții.

Publicul, care se ocupă în principal cu acțiuni și ETF-uri, nu este un schimb de criptomonede cu servicii complete. Prin urmare, îi lipsesc unele caracteristici și funcționează fundamental diferit față de un schimb criptografic real.

4. Robinhood

La fel ca Stash, Robinhood este o platformă de tranzacționare fără taxă pentru comercianții neexperimentați sau ocazionali. Pe lângă acțiuni, ETF-uri, opțiuni și alte active, utilizatorii pot tranzacționa șapte criptomonede diferite.

Totuși, în comparație cu un schimb de criptomonede cu funcții complete, Robinhood este insuficient. A primit multiple acuzații de la utilizatori și autorități de reglementare pentru metodele sale de afaceri necinstite (FINRA a amendat aplicația cu 70 de milioane de dolari pentru că a induce în eroare consumatorii chiar anul trecut) și pentru rolul său în mania GameStop/meme-stock din 2021.

5. Gemeni

Gemini este o criptomonedă populară. schimb care este sigur și simplu. Platforma permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să stocheze peste 100 de criptomonede diferite, oferă comercianților de înaltă performanță o suită de instrumente și are unele dintre cele mai bune securitate din afacere.

Comparativ vorbind, taxele Gemeni sunt mai mari decât cele ale altor piețe. Chiar dacă Gemenii au multe de dorit, nu i-am putea alege cea mai bună, deoarece nicio caracteristică nu a ieșit în evidență.

6. Kraken

Kraken este popular printre comercianții de criptomonede de ceva timp. Site-ul este versatil, permițând utilizatorilor să tranzacționeze, să mizeze, să speculeze și chiar să cumpere futures pe o gamă largă de criptomonede.

Chiar dacă Kraken nu ne-a reușit pentru că nu avea o caracteristică impunătoare, este o opțiune excelentă atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați, datorită taxelor sale mici și a caracteristicilor solide de siguranță.

7. eToro

În plus față de 30 dintre cele mai importante criptomonede, membrii eToro pot specula cu multe alte active. Capacitățile de tranzacționare socială ale platformei sunt punctul său strălucitor, permițând utilizatorilor să urmărească, să copieze și să interacționeze cu alți comercianți.

Deoarece nu este un schimb de criptomonede cu servicii complete, eToro nu a fost inclus în lista noastră cu cele mai bune. Drept urmare, nu vă puteți retrage criptomoneda, nu puteți face depozite directe, tranzacționa sau schimba pe site și nici măcar nu puteți schimba moneda fiat cu criptomoneda.

8. Cash.app

Dacă este prima dată când ai de-a face cu Bitcoin, sau dacă vrei o altă alternativă pentru a face tranzacții rapide cu Bitcoin, Cash.app este o opțiune grozavă. Cash.app vă permite să păstrați proprietatea asupra criptomonedei, spre deosebire de multe alte schimburi nededicate. Din acest motiv, merită să-i dai o șansă.

Definirea schimbului de

criptomonede La schimburile de criptomonede, puteți tranzacționa valute fiat precum dolari și euro pentru Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

Având în vedere că instituțiile financiare convenționale nu includ de obicei criptomonede în ofertele lor de investiții, schimburile joacă un rol semnificativ în ecosistemul cripto. O tranzacție cu criptomonede ar necesita găsirea unei contrapărți dispuse și stabilirea unui curs de schimb în afara unei burse. Următorul pas este procesul oarecum confuz de trimitere a monedelor în portofelele bitcoin ale celuilalt.

Crypto Wallet vs. Exchange

Portofelele și schimburile criptografice sunt cele mai esențiale două instrumente pentru gestionarea criptomonedei. Schimburile permit utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede la valorile pieței, în timp ce portofelele stochează aceste active digital.

Deoarece multe piețe de criptomonede își desfășoară portofelele, comercianții pot deveni potriviți să cumpere și să vândă criptomonede fără a mai fi nevoie să achiziționeze un portofel. Protocoalele de securitate pentru aceste „portofele găzduite pe web” sunt responsabilitatea schimbului de criptomonede respectiv.

Se recomandă ca comercianții serioși să păstreze un portofel separat de criptomonede pentru a-și stoca monedele în timp ce acestea nu sunt tranzacționate în mod activ. Riscați să vă pierdeți toate criptomonedele dacă schimbul dvs. de criptomonede este piratat.

Portofelele digitale independente sunt cel mai sigur loc pentru a stoca cea mai mare parte a criptomonedei, dar va trebui să vă protejați, să faceți copii de rezervă și să vă gestionați singur fondurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.