Tanar lovit de o masina. Soferul beat a fugit de la locul accidentului

Joi, 10 noiembrie, în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Rutier, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Hurezul Mare, posibil cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, domiciliat în aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 108 P, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate. Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier, fiind identificat ulterior de către polițiștii rutier.

Bărbatul de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.