Targul de Craciun isi deschide portile in 28 noiembrie

În perioada 28 noiembrie – 6 ianuarie, Satu Mare îmbracă magia sărbătorilor de iarnă! Centrul Nou al orașului devine locul unde Moș Crăciun și producătorii locali îi vor aștepta pe sătmăreni cu o mulțime de surprize. 

,,Organizăm și în acest an Târgul de Crăciun. Vom face tot posibilul ca din bugetul alocat să creăm o atmosferă de sărbătoare. Nu vom accepta să le fie furat sătmărenilor Crăciunul, însă am decis ca în acest an să ne concentrăm pe Centrul Nou. Târgul de Crăciun se va deschide pe 28 noiembrie, o dată cu pornirea iluminatului festiv, la fel ca și în anii precedenți”,  a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Targul de Craciun aduce în Piața 25 Octombrie bunătăți și preparate tradiționale, decorațiuni artizanale și o multitudine de produse specifice ce vor deveni cadouri speciale pentru cei dragi.

În cadrul târgului, la atelierul Moșului vor avea loc diferite activități distractive, iar copilașii se vor putea plimba cu trenul Moșului care va face un tur al târgului, pornind din fața Centrului Comercial Someșul.

Colindele de Crăciun, gustul clătitelor și aroma de vin fiert vor completa atmosfera de sărbători. Weekend-urile Târgului de Crăciun vor aduce în centrul orașului DJ,  câteva concerte cu formații locale, coruri bisericești și tineri sătmăreni talentați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.