Utilizarea rezervoarelor din oțel rezistente la acizi

Rezervoarele din oțel inoxidabil sunt de neînlocuit în depozitarea produselor care necesită standarde de igienă ridicate. Ele variază ca mărime și formă și pot fi transportate cu succes împreună cu conținutul. Silozurile de diferite capacități și aplicații, fabricate de asemenea după proiectul clientului, sunt disponibile de la producător în fabricile de prelucrări metalice.

Utilizarea rezervoarelor din oțel inoxidabil rezistente la acizi

Depozitarea produselor este o parte foarte importantă a procesului logistic. Pentru depozitarea în siguranță a materiilor prime este nevoie de rezervoare adecvate, realizate dintr-un material durabil, care să nu reacționeze chimic cu conținutul în același timp.

Rezervoarele din oțel rezistente la acizi îndeplinesc aceste cerințe. Sunt folosite, printre altele în industria alimentară, putând fi utilizate pentru depozitarea făinurilor și a hranei pentru animale. În plus, aceste confectii metalice inox pot fi folosite și pentru a depozita alte produse în vrac, cum ar fi cenușa sau diverse prafuri și pulberi.

Rezervoarele sunt disponibile în diferite dimensiuni în funcție de nevoile utilizatorilor. Acestea sunt sprijinite pe structuri din oțel, ceea ce le permite să fie plasate în siguranță într-o poziție verticală. La cererea clienților, este posibil să se realizeze rezervoare inox personalizate, conform designului și cerințelor lor.

Avantajele rezervoarelor din inox

Nu este o coincidență faptul că rezervoarele din oțel rezistente la acid sunt ușor utilizate pentru depozitarea diferitelor materii prime. Au o serie de avantaje, mai ales pentru că rezistente la coroziune. Datorită standardelor ridicate de igienă, sunt ideale și pentru industria farmaceutică și alimentară. Recipientele sunt ușor de curățat, durabile și prezintă rezistență sporită la apă, umezeală și chiar la acizi. Oțelul inoxidabil nu schimbă gustul alimentelor, dacă acestea sunt depozitate în interior și nici nu intră în reacții periculoase pentru oameni.

Rezervoarele din inox au o suprafață interioară netedă, motiv pentru care nu este posibilă acumularea depunerilor de nici un fel. Acestea pot fi curățare cu diverse tipuri de detergenți, pentru că practic nimic nu îi poate dăuna.

În plus, utilizarea lor este nelimitată atât când vine vorba despre depozitare, cât și de transport, rezervorul fiind adaptat pentru a fi ridicat cu un stivuitor sau transpalet. Apoi, poate fi transportat împreună cu conținutul din interior atât în cadrul depozitului, cât și pe rute mai lungi. Un aspect important este că rezervoarele au un aspect estetic, ceea ce este important în liniile de producție deschise vizitatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.