Satmareanca prinsa la furat in judetul vecin

Atenție când vă faceți cumpărăturile în Lotus Center ! S-ar putea să fiți jefuiți, titreaza jurnalistii de la www.bihon.ro. A pățit-o una dintre clientele magazinului, M.B. Hoata este o femeie de 49 de ani din Satu Mare.

Femeia a anunțat pățania pe pagina sa de Facebook, postând inclusiv pozele celei care a jefuit-o.

„Am ajuns în ziua în care hoții nu se mai tem de nimic, să furi din poșeta aflată la nici 30 de cm de o persoană, într-un magazin în care sunt camere video, cu două vânzătoare în magazin, în Lotus, unde e plin de camere de filmat. Cât tupeu! Mă ridic și mă îndrept spre casa de marcat, când mi-am dat seama că nu mai am portofelul în geantă. Fug la cei de la pază și protecție din Lotus și le spun exact ora și zona de unde mi s-a furat portofelul. Mi se spune că nu se poate da filmarea până nu o solicită poliția. Insist că hoțul e acolo. S-a întâmplat de maxim 10 minute, încă mai poate fi prins. Nu-mi dați filmarea? Vizionați-o dumneavoastră și veți vedea unde e hoțul!!!”, a povestit femeia pe pagina s-a de Facebook.

I s-a spus să revină a doua zi. Femeia a anunțat la 112 că i s-a sustras portofelul din poșetă, insistând să se acționeze rapid, hoțul fiind încă în Lotus Center. I s-a cerut să meargă la sediul poliției să dea o declarație.

„Aproape două ore am stat la sediul poliției, dând detalii și insistând pe faptul că nu, nu l-am pierdut, mi-a fost furat, din poșetă!!! Știu zona exactă și ora. Se poate urmări unde a mers și ce numere avea mașina în care a urcat atunci când a părăsit Lotusul. Dar, pentru că deja era prea târziu să fie prinsă în mall, trecuseră mai bine de trei ore în care mă rugasem să se verifice pe camere unde e hoțul, hoțul își vede liniștit de treabă. Azi am fost eu, mâine poate va fi sora sau mama cuiva. Simțul civic nu mă lasă să las lucrurile așa!”, a completat M.B.

Din comentariile la postarea femeii reiese că hoața a mai fost prinsă și în alte magazine din Lotus Center, în unele dintre acestea având interdicție de a mai intra. Se pare că aceeași hoață a mai acționat în magazinele Kik, CCC, Benvenuti din Lotus Center și chiar în magazinele din Arad. Unele dintre vânzătoare au și fotografii cu ea.

Polițiștii orădeni au indentificat persoana ca fiind o femeie de 49 de ani din Satu Mare. Femeia este este cunoscută cu astfel de antecedente în mai multe județe.

Sursa: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.