Tiberiu, un varstnic ce locuia într-o rulotă se va muta într-o locuință socială.

Ca urmare a unei sesizări făcute de sătmăreanca Mariana T. în mediul online către Primăria Municipiului Satu Mare, sesizare referitoare la un bătrânel care trăiește într-o mașinuță mică, fără geamuri, la ieșirea din Cartierul Micro 17, echipa de intervenție a Direcției de Asistență Socială Satu Mare a ieșit la fața locului pentru identificarea cazului. 

Situația semnalată de Mariana T. se confirmă, Tiberiu B. trăind în condiții improprii în locația dată. Echipa mobilă i-a oferit consiliere, iar domnul Tiberiu B. a acceptat să meargă pentru o scurtă perioadă de timp să locuiască la Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte.

Tiberiu B. este pe lista persoanelor care pot beneficia de o locuință socială, iar în scurt timp se va muta în chirie, într-una din locuințele disponibile și va putea trăi liniștit, având un acoperiș deasupra capului.

Puteți semnala astfel de cazuri pe platforma www.impreunasm.ro , creată de Primăria și Direcția de Asistență Socială Satu Mare. Platforma este un sistem de colaborare între mediul public- mediul privat- ONG-uri și cetățeni și prin care dorim să oferim ajutor centralizat tuturor persoanelor care se află în situații vulnerabile și să venim și în sprijinul companiilor care doresc să se implice în campanii de caritate.

Totodată, ne puteți contacta la linia de ajutor 0748109853 pentru a ne sesiza cazurile care necesită intervenția în domeniul social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.