Un avion s-a prăbuşit în Lacul Colibiţa

Un avion cu două persoane la bord s-a prăbuşit, în această dimineaţă, în Lacul Colibiţa.

Avionul de mici dimensiuni avea la bord două persoane în momentul în care s-a prăbuşit în Lacul Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud.

„În prezent, salvatorii ajunși la fața locului efectuează manevre de resuscitare în cazul pilotului. Cea de-a doua victimă este conștientă, cu probleme minore. Au fost trimise echipaje de la Bistrița Năsăud, o ambulanță mobilă de la SMURD, dar și elicopterul SMURD. Așteptăm să vedem dacă prin manevrele de resuscitare vor reuși să stabilizeze pacientul și să-l transporte la spital”, a precizat Raed Arafat.

Cele două victime au fost scoase din apă de oamenii din zonă și de un pompier aflat în timpul liber. Pilotul ar fi petrecut în apă  6-7 minute.

„Din informațiile pe care le am, au fost oameni care i-au scos din apă pe cei doi și un pompier aflat în timpul liber, care a încercat resuscitarea înaintea sosirii echipajelor medicale”, a mai spus Arafat.

Referitor la informația potrivit căreia pilotul a stat 6-7 minute sub apă, Arafat a precizat că acest lucru înseamnă hipoxie, stop cardiac.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.