Adolescentă violată de doi tineri

 

Doi tineri de 24 şi 21 de ani din Timiş sunt cercetaţi penal după ce ar fi violat o fată de 15 ani. Fapta s-ar fi petrecut în Făget, la începutul acestei luni, însă victima a decis să le spună părinţilor prin ce a trecut abia după o săptămână.

În urmă cu o săptămână, pe data de 18 august, polițiștii orașului Făget au fost sesizați cu privire la faptul că o fată, în vârstă de 15 ani, din Lugoj, ar fi fost violată de doi băieți.

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 august, doar că victima nu a îndrăznit să le spună nimic părinților și a așteptat o săptămână până le-a recunoscut momentele tragice prin care trecuse.

În urma investigațiilor efectuate, cei doi suspecți au fost identificați, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, și un alt băiat, în vârstă de 21 de ani, cercetat pentru „complicitate la infracțiunea de viol”.

Marți, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. De asemenea, magistrații au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

După audierea fetei, dar şi a suspecţilor, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri pentru 24 de ore. Procurorii au decis însă ca cei doi indivizi să fie cercetaţi sub control judiciar.

Unul dintre suspecţi, cel de 21 de ani, cercetat pentru complicitate la viol, este elev la o şcoală de poliţie şi urma să ajungă polițist.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.