Energizantul Altora – lansarea oficială la festivalul La Dâmburi

O briză proaspătă de energie suflă în toată țara, aducând o nouă eră a entuziasmului și optimismului. Știți vibe-ul acela al unui festival în care toată lumea este fericită și se distrează? Despre asta este La Dâmburi. În împrejurimile frumoase din Satu Mare, o comunitate se adună pentru a celebra tinerețea și libertatea. Și asta nu este tot – brandul de energizant Altora este lansat, în mod oficial, în cadrul festivalului. Energizantul Altora este un produs realizat având în vedere puterea tinerilor națiunii noastre.

Energizantul Altora – Made in Austria

Fiindcă marca iubește să creeze gusturi care ies în evidență, a decis să își creeze propriul energizant. În cadrul festivalului La Dâmburi Satu Mare, în perioada 26 – 27 august 2022, Altora lansează oficial și vă face cunoscut noul energizant.

Cu un gust puternic, stimulator și revitalizant, cu o aromă netedă și răcoritoare, energizantul Altora vă va înviora simțurile. Este făcut din cele mai bune ingrediente, atent alese, astfel încât să simțiți cu adevărat aroma de cofeină și gustul uimitor. Și asta nu e tot. Pe toată perioada festivalului, Altora a pregătit o mulțime de surprize, care vor uimi toți participanții.

Energizantul Altora este conceput special pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească performanța în timp ce se antrenează. Veți găsi energizantul la festivalul La Dâmburi, unde toți participanții sunt invitați să îl încerce pe gratis. Aroma delicioasă a băuturii energizante și gustul revigorat, cu siguranță îi va îmbina pe toți cei prezenți, convingându-i să-și dorească încă o înghițitură.

 

Altora vă așteaptă cu o mulțime de surprize și provocări

Energizantul Altora oferă cel mai delicios gust de energie naturală. Astfel, după o doză de energizant, pentru mai multă forță, toți invitații sunt îmbiați să ia parte la concursul King of the Hill, unde concurenții vor putea dovedi prietenilor că au forța unui rege. Puterea Altora nu poate fi negată. Cu fiecare înghițitură, cei care vor să-și demonstreze puterea, vor fi încărcați și pregătiți să înfrunte orice provocare.

Nu ratați această ocazie unică de a încerca energizantul, alături de clipe de distracție garantate! O altă provocare pe care cei din echipa Altora au pregătit-o, este menită să testeze rezistența celor mai puternici! Demonstrați-le prietenilor că voi sunteți miezu, rezistând la provocarea Altora timp de 120 de secunde. Vreți să știți ce se întâmplă dacă nu veți rezista mai mult de 30 sau 60 de secunde? Haideți să aflați.

Dacă v-a atras atenția și sunteți în căutarea unei băuturi răcoritoare și incitante de băut la festivalul La Dâmburi de anul acesta, atunci cu siguranță ar trebui să vă răsfățați cu noul energizant Altora. Nu uitați, nu pierdeți nimic. E gratis!

Alăturați-vă distracției pe care echipa Altora v-a pregătit-o și gustați noul energizant, ce vine dintr-un loc în care lumea veche se întâlnește cu cea nouă. Bucurați-vă de el singur sau cu prietenii – cu siguranță că vă va plăcea!

Urmăriți echipa Altora pe Facebook, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.