Pregatiri pentru Turul Romaniei. Startul se da din centrul Satmarului !

Primaria Satu Mare se pregăteste să găzduiasca startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul Satu Mare.

Prezentarea echipelor va avea loc in data de 5 septembrie, ora 19.00, in Parcul Central, iar startul prolog se va da in data de 6 septembrie (ora 17.00).

Comisia pentru siguranța circulației din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, prezidată de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a stabilit astăzi în cadrul unei întâlniri la care a fost prezent și Sabin Andoniu, director tehnic în cadrul Federației Române de Ciclism, restricțiile de circulație care se impun cu ocazia organizării acestui eveniment.

“Premergător startului, sătmărenii au privilegiul să participe la o competiție pentru copii, precum și la alte evenimente spectaculoase care vor avea loc în centrul municipiului, organizate de Federatia Romana De Ciclism, Ministerul Sportului, Auchan Retail România, Primăria Municipiului Satu Mare si Centrul “G. M. Zamfirescu”. Vom reveni cu detalii!” este mesajul primariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.