Ce spune Pataki Csaba despre ruptura dintre UDMR și PNL de la nivel local

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a făcut azi câteva precizări referitoare la situația politică nou creată în județul Satu Mare.

„Consiliul Județean Satu Mare este motorul dezvoltării județului Satu Mare, lucru demonstrat în ultimii ani. Dezvoltarea județului se poate face doar atunci când toți partenerii susțin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, PNL Satu Mare a susținut o politică a dezbinării și distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor PNL din județ, proiectele acestora, sunt puse în pericol și subordonate interesului și obiectivelor personale ale unei singure persoane. În urma acestui demers ieftin și politicianist, au de pierdut doar cetățenii județului Satu Mare.
Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi primăriile din județ să colaboreze pentru dezvoltarea comunității este nevoie de o echipă la județ, de o majoritate în consiliu și de un parteneriat cu primăriile, pentru ca proiectele să fie duse la bun sfârșit și să fie atrase noi finanțări și investiții.
Organizațiile județene ale UDMR, PSD și PMP susțin proiectele de dezvoltare a județului Satu Mare. Orice formațiune politică, când reprezintă cetățenii, trebuie să funcționeze după principii și pe o anumită normalitate.” a transmis Pataki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.