Oteloaia. Cand are loc festivalul ?

Prefectul Radu Roca, împreună cu primarul comunei Homoroade Simion Ardelean și conducerea structurilor de ordine și siguranță publică și a serviciilor deconcentrate cu rol de inspecție și control, s-au deplasat astăzi la Oțeloaia, pentru a pune la punct unele detalii organizatorice privind buna desfășurare a tradiționalei sărbători a Țării Codrului, Festivalul Folcloric Codrenesc Oțeloaia, ediția LXV de pe data de 21 august 2022.

”Pentru verificarea condițiilor sanitare veterinare de păstrare, prelucrare și servire a produselor alimentare, pe toată perioada de pregătire și de desfășurare a evenimentului în teren se va afla o echipă mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor, respectiv de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare. Asigurăm de asemenea operațiunea de dezinsecție a locației festivalului pentru confortul cetățenilor.

Vrem să avem o sărbătoare în siguranță, instituțiile statului să asigure toți participații la această manifestare că produsele și serviciile comercializate sunt conforme. De asemenea, trebuie să sprijinim și întreprinzătorii, să asigurăm controale eficiente, de prevenire a încălcării legii.

Nu vom repeta greșeala de la Sâmbra Oilor de anul acesta, vom asigura capacitatea de colectare a deșeurilor necesară precum și o eliminare sau reciclare corespunzătoare a acestora. Cu toții ne dorim un mediu sănătos și pentru aceasta trebuie să manifestăm respect pentru natură!” – a declarat prefectul Roca Radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.