„Se face Uber” și la Baia Mare

Warsaw, Poland – April 30, 2019: View on Uber car (Skoda) with inscription on the street before sunset

Aplicația americană Uber și-a lansat, marți, serviciul de transport de persoane și în Baia Mare, al 20-lea oraș românesc în care ajunge să se extindă în cei 7 ani de când funcționează în România.

Potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro, între 9 și 14 august 2022 utilizatorii din Baia Mare se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOBAIAMARE .

Cele 20 de orașe din România în care este prezent serviciul Uber: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și Baia Mare.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Baia Mare Uber colaborează cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu UberX, cel mai popular serviciu al aplicației.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare, unul dintre cele mai importante orașe din nordul României. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Sursa: www.emaramures.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.