”Anul editorial sătmărean”, o nouă ediție, 20 de creații premiate

Prefectul Radu Roca a participat astăzi la a XXIII-a ediție a evenimentului cultural ”Anul editorial sătmărean”, organizat de Biblioteca Județeană Satu Mare în noul sediu situat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul reședință de județ. Într-un cadru festiv și cu o participare numeroasă a creatorilor și iubitorilor de cultură au fost premiate 20 dintre cele mai prestigioase lucrări apărute în anul 2021.

”Ne aflăm la a douăzeci și treia ediție a acestui eveniment important pentru viața culturală a județului nostru, ”Anul editorial sătmărean”, organizat de unul din pilonii culturii sătmărene, Biblioteca Județeană. Anul editorial 2021 a adus o creștere semnificativă în activitatea editorială și publicistică sătmăreană, concretizată în numărul mare de cărți ieșite de sub tipar și alte publicații periodice sau producții media, cu toate că nu am traversat o perioadă liniștită.

Aceasta întărește rolul și însemnătatea Bibliotecii în viața noastră. Felicit conducerea acestei instituții pentru dedicație și perseverență și multumesc tuturor celor care ne aduc lumina și strălucirea artelor în suflete, adevărate daruri pentru simțuri! De asemenea, îi felicit pe toți cei care prin lucrările premiate astăzi contribuie semnificativ la promovarea Sătmarului și a culturii sătmărene!

Vă doresc tuturor sănătate iar maieștrilor literelor, a condeiului, un an și mai bun, mai prolific și cu satisfacții deosebite!” – a fost mesajul transmis de către prefectul județului în deschiderea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.