Câștigă o vacanță în Caraibe cu Shopping City Satu Mare

Până pe 31 august, cumpărăturile din Shopping City Satu Mare aduc surprize garantate utilizatorilor aplicației SPOT. Vara vine cu reduceri de sezon, sute de premii garantate, evenimente dedicate vizitatorilor, dar și o vacanță exotică în Insulele Caraibe.

Experiențe exotice pe primul loc

Pe lângă reducerile de sezon  de până la 70%, clienții care folosesc aplicația SPOT și fac cumpărături de 150 de lei pe un singur bon fiscal, se vor bucura de un premiu garantat: produse pentru îngrijirea pielii, saltele gonflabile, jucării, produse pentru plajă (pistoale cu apă, pistoale pentru baloane de săpun, colaci gonflabili pentru apă) și carduri de cumpărături la Shopping City Satu Mare. Mai mult de atât, aceștia sunt înscriși automat și în tragerea la sorți pentru marele premiu, o vacanță exotică în Insulele Caraibe.

Participanții la campanie trebuie doar să acceseze și să scaneze bonul fiscal în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația mobilă SPOT (în maximum 48 de ore de la emiterea acestuia). Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponbile aici.

Activități speciale pentru vizitatorii Shopping City Satu Mare

Între 12-14 august și 26-28 august, începând cu ora 17:00, va avea loc Welcome to exotica, un eveniment în cadrul căruia clienții vor putea afla mai multe detalii despre aplicația SPOT. Cei care o vor descărca și își vor face cont, vor avea parte de o surpriză din partea Shopping City Satu Mare. DJ-ul va fi prezent la datorie pentru a anima atmosfera.

Pentru cei mici, Shopping City Satu Mare a pregătit, între 5-7 august și 19-21 august, începând cu ora 17:00, evenimentul Pirații apelor din Caraibe. Copiii se vor bucura de ateliere de creație, și pictură pe față alături de animatorii costumați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.