Mircea Govor: „Uniti pentru Satu Mare în jurul PSD”

Noul slogan al PSD Satu Mare, dar și noile veniri în cadrul formatiunii politice au fost temele conferintei de presa organizata astăzi, 28 iulie, la sediul partidului. La întâlnirea cu jurnalistii au participat președintele PSD Satu mare, Mircea Govor, primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, primarul comunei Pomi, Cosmin Krișan, respectiv avocatul Claudiu Ținca.

Tot ce am construit politic în cei 24 de ani, se datorează faptului că am avut o echipă foarte puternică, atât la nivel județean, cât și la nivel național. Mă refer la colegii mei din PSD. Tot din PSD, de-a lungul timpului, au făcut parte oameni de mare valoare, miniștri, primari, președinți de Consiliu Județean, vicepreședinți de Consiliu Județean, deci oameni cu state vechi în politică și care, de-a lungul timpului, au făcut multă cinste Partidului Social Democrat” a subliniat Mircea Govor.

Totodata, liderul social-democrat i-a prezentat pe nou-veniții în formatiunea politica.

Este vorba despre Claudiu Ținca, președintele Asociației „Uniți pentru Satu Mare”. „Un vechi coleg și prieten și colaborator, aduce o plus valoare organizației noastre județene a PSD” spune Govor.

Totodata, dr. Cosmin Rațiu, s-a inscris în PSD.Alături de noi a mai venit și fosta președintă a femeilor liberale și a femeilor din ALDE, Dorina Grunfeld, care actualmente este comisar la Garda de Mediu, care a ales să vină alături de noi în PSD”, a mai spus președintele PSD Satu Mare.

De asemenea, Viorel Pop, director general adjunct de la AFIR la Satu Mare, dar și Gabriel Mihali, director la AFIR Satu Mare au decis să se inscrie în PSD.

Fostul candidat la Primăria Odoreu din partea ALDE, juristul Gheorghe Simon, director adjunct la Direcția Agricolă, s-a alăturat echipei social-democrate din Satu Mare.

Un alt nume este cel al lui Ovidiu Răfan, de la Direcția Tehnică din Consiliul Județean. Totodata, primarului orașului Tășand, Adrian Farcău a ales drumul social-democratiei. „Acesta a fost consilierul local PSD la Tășnad, în 2020 a hotărât să candideze din partea PSD dar cu o alianță mai mare, Uniți pentru Tășnad. Din ambiții personale a altora, nu a lui, a fost aleasă altă variantă de lucru, astfel că Adrian Farcău a fost ales primar de Tășnad. Acum s-a întors în PSD, acolo unde îi este locul” spune Mircea Govor.

Un alt primar care s-a inscris în PSD este Cosmin Krișan. Acesta a candidat la funcția de primar din partea ALDE, dar cu sprijinul PSD.

Președintele PSD Satu Mare a pezentat și sloganul socialdemocraților.

Mesajul meu pentru toți politicienii din Satu Mare și pentru cetățenii județului, pentru presa sătmăreană este următorul: Uniți pentru Satu Mare în jurul PSD. Acesta este mesajul meu la care țin foarte mult … La mine funcționează corectitudinea, cuvântul dat, și totdeauna când mi-am dat cuvântul așa a fost”, a mai precizat Mircea Govor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.