Romania, țara minunilor ! De ce a sunat un bărbat la 112 ?

Un bărbat din Bucureşti a sunat la 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet pe care abia îl ridicase şi în care se afla cocaină în valoare de 30.000 de euro.

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină, notează Agerpres.

Gabriel Bera, un interlop cunoscut din Bucureşti se numără printre interlopii reţinuţi în acest caz. Acesta este cunoscut pentru violenţa cu care acţionează, de altfel, specializat în infracţiuni de trafic de droguri de mare risc. Individul, împreună cu alţi doi bărbaţi, au acţionat la pont şi l-au tâlhărit pe cel care ridicase un colet din autogara Militari, care conţinea droguri în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

În cauză s-a reţinut faptul că, marţi, în jurul orei 03.00, un bărbat a fost deposedat, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari.

Din probele administrate, a rezultat că inculpaţii au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont, sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită.

Anchetatorii au efectuat în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.