Limonada neagră. Băutura care face minuni în organism. Cum se prepară

Venirea verii înseamnă mult soare și temperaturi care ne obligă să fim atenți la hidratarea organismului nostru.

Limonada cu lămâie sau cu mentă este în topul listei preferate de români. Nu toți știu însă că există o limonadă care are în compoziție un ingredient secret.

Acesta îi oferă o culoare aparte, motiv pentru care băutura este cunoscută și sub denumirea de limonada neagră. Consumată cu două ore înainte sau după masă, ea are efect de detoxifiere.

Limonada neagră are această denumire datorită ingredientului pe care îl conține. Este vorba de cărbune medicinal. El este cel care îi dă această culoare. Limonadă neagră este destinată persoanelor care vor să înceapă o cură de detoxifiere.

Această băutură este cea mai potrivită într-o astfel de situație, căci poate elimina toxinele nocive, ajutând corpul să își recapete energia.

Cărbune medicinal este folosit în tratarea diareei și bacteriilor intestinale. Deseori, în spital, pacienților li se administrează cărbune medicinal în cazul intoxicării, otrăvirii sau supradozei. Atunci când este amestecat cu limonadă, ajută metabolismul să detoxifice corpul, fiind folosit de instructori de yoga, antrenori și de toți cei care sunt interesați să fie cât mai sănătoși.

Multă lume se întreabă acum cum se prepară limonadă neagră. Așa cum am scris mai sus, este nevoie de carbune medicinal. El se poate găsi la farmacie. Alături de acest ingredient mai sunt necesare și lămâi.

În zeamă de la 2 lămâi, pune o linguriță de cărbune medicinal și un strop de sare de Himalaya. Totul se amestecă bine. După ce acest proces a fost făcut, se pune băutură la frigider. Nu se bea, însă, imediat. Ea trebuie lăsată în frigider timp de 5 zile.

După expirarea acestei perioade, băutura se poate scoate de la rece. Un lucru de care trebuie să țineți cont dacă vreți să existe efectul scontat este că limonada neagră nu se consumă în orice moment al zilei. Ea trebuie băută pe stomacul gol, cu două ore înainte de masă, ori la două ore după masă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.