Satmarean prins cu droguri la un hotel din Baia Mare (Foto)

Astăzi, 22 iulie echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcționată de către dispecerul de serviciu al Poliției Municipiului Baia Mare, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, să se deplaseze la un hotel din localitate unde a fost sesizată o persoană cu probleme psihice și comportament agresiv.

În urma deplasării la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, a fost indicată persoana care a făcut obiectul sesizării prin apelarea numărului unic de urgență, s-a trecut la stabilirea identității dar din cauză că persoana avea un comportament agitat s-a efectuat controlului corporal și al bagajelor.

Cu ocazia controlului corporal s-a găsit asupra persoanei în cauză, un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 41 de ani, o pungă de plastic transparentă în care se afla o substanță de culoare verde oliv cu miros înțepător, astfel că s-a luat măsura conducerii persoanelor implicate la sediul Poliției Municipiului Baia Mare în vederea întocmirii actelor de constatare și continuare a verificărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.