Eficientizarea racordarii la gaz, tema unei sedinte la Prefectura

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a avut o întâlnire de lucru cu vicepreședintele Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Mircea Man, directorul Delgaz Grid, Petre Stoian, directorul general al Distribuție Energie Electrică România, Mihaela Suciu, directorii Transelectrica Cluj, Gaz Vest și Electrica Satu Mare și reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din județul Satu Mare.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre eficientizarea procesului de racordare la gaz, proiect ce face parte din Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Dezvoltarea rețelelor de energie electrică și gaze naturale reprezintă unul dintre obiectivele CJ Satu Mare, iar pentru aceasta este nevoie de consolidarea unor parteneriate strategice între CJ și primării pentru a găsi cele mai bune soluții și realizarea unor proiecte benefice pentru cetățeni.

Vicepreședintele ANRE a declarat în cadrul întâlnirii: “Vă asigur că nu voi lăsa să fie localități care să aibă fonduri, dar să nu aibă rețea. Toate localitățile vor avea conductă lângă sau în proximitatea lor.”

În cadrul dezbaterilor au fost expuse și o serie de probleme cu care se confruntă primăriile, au fost prezentate și analizate exemple de bună practică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.