Familie devastata de durere ! Fiica lor a murit la doar 13 ani ! (Foto)

Tragedie cumplită pentru o familie din comuna Călărași, județul Cluj, care se afla la muncă în Anglia. Fetița lor de 13 ani a murit subit, în urma unui stop cardio-respirator, iar acum au nevoie de bani pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, pentru a fi înmormântat acasă.

S-au dus la cumpărături, au lăsat-o acasă. Au stat vreo 2 ore la cumpărături și când s-au întors, au chemat-o pe fată și ea nu a răspuns. Au găsit-o căzută, în camera ei, au chemat ambulanța, s-a încercat resuscitarea fetiței, dar nu au mai putut-o salva.”, a povestit nașa de botez a fetei.

Maria Isabela ar fi murit din motive necunoscute, în condițiile în care nu avea afecțiuni preexistente cunoscute. Fetița era elevă la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” din Turda. Conducerea școlii a transmis un mesaj de condoleanțe.

Pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, familia Cenan are nevoie de circa 3500 de euro, iar cei care vor să-i sprijine financiar, o pot face în următorul cont în lei, deschis la Libra Bank: Beneficiar: Liviu Remus Cenan, IBAN: RO72 BREL 0005 5163 6822 0100.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.