25 de ani de implicare in viata comunitatii satmarene

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a primit vizita delegației din partea Fundației Hans Lindner, respectiv pe fondatorii asociației Hans și Brigitte Lindner, Stephanie Lindner, Patrick Ossiander și Hermann Dorfner, oaspeți care se află la Satu Mare în aceste zile cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea fundației. 

Din partea filialei Satu Mare a Fundației Hans Lindner au fost prezenți Tibor Koczinger, Beáta Boros, Ferenc Poszet, Attila Ármos, Kodra Levente. 

,,Felicitări pentru aniversarea a 25 de ani! Contăm și în viitor pe parteneriatul cu Fundația Hans Lindner și sunt sigur că împreună vom putea dezvolta încă multe proiecte pentru comunitatea sătmăreană și persoanele vulnerabile. Apreciez ajutorul financiar pe care ni l-ați oferit, astfel încât să putem veni în sprijinul orașului Beregovo cu produse alimentare, de igienă, generatoare, sisteme de alimentare, rezervoare și echipamente tehnice pentru sistemul de alimentare cu apă. Am avut o colaborare strânsă și în timpul pandemiei, iar acțiunile pe care le-am derulat împreună în toți acești ani au ajutat mii de oameni care au avut nevoie de sprijin!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor. 

Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă, ne bucurăm și ne onorează faptul că sunteți alături de noi la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Fundației Hans Lindner. 25 de ani nu este puțin, dar în tot acest timp problemele sătmărenilor au devenit pentru noi sarcini pe care le îndeplinim cu drag. Nu am fost demult în Satu Mare și vreau să vă felicit pentru că se văd multe schimbări pozitive, iar orașul se dezvoltă!”, a spus în cadrul întâlnirii domnul Hans Lindner, fondatorul fundației. 

În cei 25 de ani de existență, fundaţia a ajutat oamenii defavorizați, a renovat blocuri aflate într-o stare avansată de degradare, a construit locuințe sociale, a primit copii orfani și copii abandonați în plasamente familiale, a organizat programe pentru tineri cu nevoi speciale, dar și pentru copii bolnavi de cancer și familiile acestora.
În ultimii ani, fundația oferă sprijin persoanelor în vârstă, singure, livrându-le zilnic hrană caldă, iar prin colaborarea cu Primăria Municipiului Satu Mare este alături de refugiații din Ucraina, dar și de persoanele cu nevoi sociale din municipiul Satu Mare. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.