Plata mai facilă a taxelor la serviciile comunitare

Începând de astăzi, 15 iulie, este funcțională a doua stație de plată SelfPay pentru plata taxelor necesare la obținerea pașapoartelor, a permisului de conducere sau pentru înmatricularea vehiculelor. La cele două stații, amplasate în sala de așteptare la ghișeele serviciilor comunitare se pot achita taxele atât în numerar (la ambele stații) cât și cu cardul (la una dintre ele).

De asemenea, vă reamintim că până la data de 19 august 2022, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Satu Mare funcționează cu program prelungit, de luni până vineri între orele 8,30 – 18,30 atât pentru preluarea documentelor cât și pentru eliberarea pașapoartelor.

Menționăm că sunt necesare programările pentru prezentarea la ghișeu, acestea se fac online la adresa https://www.epasapoarte.ro/ iar taxele se pot plăti și pe platforma https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/ .

Documentele necesare pentru obținerea pașaportului sunt prezentate pe site-ul Direcției generale de Pașapoarte, respective la adresa: https://pasapoarte.mai.gov.ro/…/documente-necesare…/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.