Seful CJ, in vizita in Germania (Foto)

La invitația satului de copii Albert Schweizer din Waldenburg, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare și personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare participă la o vizită de lucru în Germania.

În cadrul întâlnirilor, delegația județului Satu Mare vizitează și instituțiile sociale operate de instituția germană, cum ar fi un centru pentru victimele violenței domestice și sexuale, centre de maternitate și un centru pentru copiii cu vârsta peste 6 ani. Vor avea loc schimburi de experiență pe aceste teme, iar sătmărenii vor putea obține o perspectivă detaliată asupra funcționării tuturor serviciilor oferite de Satul pentru Copii Albert Schweitzer.

Avem o relație de lungă durată cu Satul pentru Copii Albert Schweitzer, iar această vizită este o oportunitate excelentă pentru experții noștri de a-și împărtăși experiențele cu colegii lor germani și de a discuta personal despre dezvoltarea unor proiecte comune pentru viitor” – a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.