Consilieri locali pentru o zi

Astazi, 12 iulie, 17 copii de la centrele de plasament din Satu Mare, Halmeu și Amați, au fost consilieri locali, iar viceprimarul Adelin Ghiarfaș, președintele ședinței de Consiliul Local.

Fiecare copil a făcut propuneri și sugestii pentru a continua dezvoltarea orașului, fiind curioși să afle mai multe despre modul în care se iau deciziile în cadrul legislativului local.

,,Este important este să îi pregătim pe acești copii pentru viață, dar mai ales să îi pregătim să fie cetățeni implicați, care își cunosc drepturile și obligațiile. M-a surprins curiozitatea lor referitor la proiectele de dezvoltare ale orașului și sunt convins că astfel de inițiative sunt benefice pentru viitorul administrației publice locale”, a declarat viceprimarul municipiului Adelin Cristian Ghiarfaș.

Vizita la Primăria Municipiului Satu Mare face parte din calendarul activiăților organizate în cadrul taberei de vară, organizată de Fundaţia Hans Lindner, organizație care aniversează anul acesta 25 de ani de la înființare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.