Microbuz cu români, implicat într-un grav accident în Ungaria. 2 morţi şi 9 răniţi (Video)

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe o autostradă din Ungaria, în dreptul localităţii Berettyóújfalu. În accident a fost implicate un microbuz în care se aflau mai mulţi cetăţeni români, un tractor cu remorcă şi o dubă. Ultimul bilanţ al victimelor, potrivit presei din Ungaria indică doi morţi şi 9 răniţi.

Totul s-a întâmplat după ce un microbuz, un tractor agricol şi o dubă s-au ciocnit, în jurul orei 04.30 dimineaţa, la kilometru 31 al autostrăzii nr. 42. Potrivit presei din Ungaria, nu se cunosc momentan cauzele exacte ale producerii accidentului.

Tractorul circula dinspre localitatea Püspökladány către Berettyóújfalu. Microbuzul înmatriculat în România ar fi încercat să îl depăşească dar s-a lovit de remorcherul acestuia şi apoi de duba care venea din faţă.

În dimineața zilei de duminică, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care şi conducătorul auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comuna Todiresti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti (30 ani) si o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare ca era cu minorul (nu s-a reușit sa se afle starea acestuia). Alte 2 persoane ar fi din judetul Iasi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât si a răniților, de pe raza județului Vaslui”, a transmis ISU Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.