Apare o nouă materie din anul şcolar 2022-2023

Apare o nouă materie din anul şcolar 2022 – 2023 la nivel național. Conform ultimelor informații, Educația Financiară va introdusă în toate școlile din România începând cu clasele de gimnaziu.

Materia „Educatie financiara” va fi inclusă în pregătirea elevilor din ciclul gimnazial din România începând cu anul şcolar 2022 – 2023.

Vestea a fost dată de vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Octavian Oprea, într-o conferinţă de specialitate.

Apare o nouă materie din anul şcolar 2022 – 2023. Educația Financiară, introdusă în școlile din România

Începând cu anul 2022 – 2023, în ciclul gimnazial va fi introdusă educaţia financiară, o educaţie care din păcate ne lipseşte cu desăvârşire multora dintre noi, cetăţenii români, pentru că uitându-ne în piaţă, uitându-ne la ceea ce se întâmplă la adopţia soluţiilor de digitalizare şi bineînţeles soluţii digitale care ajută în zona financiară, în zona fiscală, ne dăm seama că au trecut destul de mulţi ani după căderea comunismului în care în aceste domenii nu s-a făcut mare lucru şi cetăţenii, aşa cum ne stă nouă din păcate, celor care trăim în Balcani, unde nu suntem obligaţi şi nu suntem împinşi de la spate, nu venim cu foarte multă proactivitate”, a declarat Oprea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.