Ambasadorul Elvetiei la Bucuresti, in vizita la Satu Mare (Foto)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a primit astazi, 4 iulie, vizita Excelenței Sale Arthur Mattli, ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției și a lui Florin Godean, președinte al Camerei de Comerț Elveția – România.

Delegația a apreciat dezvoltarea municipiului Satu Mare din ultimii ani, menționând faptul că a primit feedback-uri pozitive din partea mediului de afaceri sătmărean despre colaborarea pe care o au cu Primăria municipiului Satu Mare.

,,Vizita E. S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederației Elvețiene, ne onorează și ne confirmă că Satu Mare se află pe un trend ascendent de dezvoltare. Am discutat despre oportunitățile pe care Satu Mare le oferă mediului de afaceri, precum și despre proiectele de energie pe care le-am accesat și la care lucrăm pentru a avea un oraș mai verde și mai eficient energetic. Ne bucurăm să vedem că o dată cu proiectele pe care le avem în derulare în municipiu a crescut și interesul companiilor elvețiene de  a investi în Satu Mare”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

La întâlnire a fost prezent și administratorul public al județului, Kovács Maté, care a subliniat deschiderea Consiliului Județean de a sprijini mediul de afaceri.